AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı yüzerken görmek

Kahve falında timsahı yüzerken görmek

Kahve falında timsahı yüzerken görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, borçlarının çoğalacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahı yüzerken gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen timsah görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında insan yüzlü timsah görmek insanlara küsüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzerken timsah görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir