AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah timsah görmek

Kahve falında siyah timsah görmek

Kahve falında siyah timsah görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, maddi olarak büyüyeceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah timsah gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Kahve falında siyah timsah görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında timsahla dövüşmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında timsaha yem olmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında denizde timsah görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında timsah dolu su görmek bereketin ve verimin geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahtan korkmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Kahve falında timsahı yüzerken görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir