AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahlarla yüzmek

Kahve falında timsahlarla yüzmek

Kahve falında timsahlarla yüzmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında timsahlarla yüzmek gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahla yüzmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında timsah derisi yüzmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahlarla yüzmek işlerin yoluna gireceğine, işlerinin yarım kalacağına rivayet eder.

Kahve falında fil ve timsah görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında timsah ve köpek görmek her zaman çok başarılı olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında timsah pişirmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, çok hayır duası alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir