AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı timsah görmek

Kahve falında kırmızı timsah görmek

Kahve falında kırmızı timsah görmek rızık bolluğu içinde olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı timsah gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında kırmızı timsah görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işaret eder.

Kahve falında timsah tarafından yenmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında küçük timsahlar görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsaha binmek yarar getireceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda timsah görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında timsah görmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir