AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve timsah görmek

Kahve falında fil ve timsah görmek

Kahve falında fil ve timsah görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil ve timsah gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında fil ve timsah görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah yavrulari görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah saldırısına uğramak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok timsah görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ve timsah görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalet eder.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına inanılır.

Kahve falında evcil timsah görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir