AnaSayfa / Genel / Kahve falında karada timsah görmek

Kahve falında karada timsah görmek

Kahve falında karada timsah görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, itibarının ve makamının artacağına, parasının ve makamının artacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karada timsah gördüyseniz:

  • Size yardımcı olan kişilerle aranızda güçlü bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında timsahı karada görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karada timsah görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında karadenizi görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında karada balık görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında karadeniz bölgesini görmek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karada köpekbalığı görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında gemiyi karada yürütmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında yunus balığını karada görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir