AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah sevmek

Kahve falında timsah sevmek

Kahve falında timsah sevmek böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, bilincin artacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında timsah sevmek gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında timsah sevmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında timsah ölüsü görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde timsahlar görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde timsah görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru timsahlar görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok timsah görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında su içinde timsah görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru timsah beslemek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çalıştığına değeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir