AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah tarafından öldürülmek

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalettir.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından yenmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek yüzüne kan geleceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, büyük başarılara imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir