AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah tarafından kovalanmak

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kötü sözler duyacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak huzurlu günlerin geleceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah kovalaması görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet eder.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işarettir.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında timsah tarafından yenmek imkânların çok daha iyi olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından bıçakla kovalanmak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından kovalandığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir