AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük adımlar atılacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında timsahı öldürmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sabrını zorlayacağına alamet eder.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek çok para kazanılacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yavru timsah öldürmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah öldürmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çalıştığı yerde amir olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir