AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah tarafından ısırılmak

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında timsah ısırması görmek kızı olanların da gelin edeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, üzüntüden sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında timsah tarafından yenmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak güç ve kudret sahibi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir