AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah tarafından yenmek

Kahve falında timsah tarafından yenmek

Kahve falında timsah tarafından yenmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, saygı değer bir konuma çıkacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar veya olanaklar söz konusu olabilir.

Kahve falında timsah tarafından yenmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında timsahı yenmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare tarafından yenmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aksiliklerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpekbalığı tarafından yenmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık tarafından yenmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına işaret eder.

Kahve falında kurt tarafından yenmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan tarafından yenmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından yenmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir