AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ısırması görmek

Kahve falında timsah ısırması görmek

Kahve falında timsah ısırması görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah ısırması gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında timsah ısırması görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan yüzlü timsah görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı timsah görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda timsah öldürmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah kaçmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ufak timsah görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Kahve falında timsahı suyun içinde görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir