Kahve falında timsah pişirmek

Kahve falında timsah pişirmek iyi hissedeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, parasının azalacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, talihin yüze güleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında timsah pişirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında timsah pişirmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Kahve falında timsah ve köpek görmek saygın ve ünlü biri olacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalettir.

Kahve falında timsaha binmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek büyük başarılar elde edeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah ve balık görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah resmi görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında suda timsah öldürmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin hızlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top