AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ve balık görmek

Kahve falında timsah ve balık görmek

Kahve falında timsah ve balık görmek hayatının yoluna gireceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında timsah ve balık gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Kahve falında timsah balığı görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık ve timsah görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah ve balık görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında yılan ve timsah görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ve timsah görmek daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yavrulari görmek kendisine olan güvenin artacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah doğurmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir