AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ve köpek görmek

Kahve falında timsah ve köpek görmek

Kahve falında timsah ve köpek görmek amacına ulaşabileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında timsah ve köpek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Kahve falında timsah ve köpek görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yüzerken timsah görmek daha fazla mal sahibi olacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta timsah görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde timsah görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ve timsah görmek zorlanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde timsah görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Kahve falında denizden timsah çıktığını görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir