AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah resmi görmek

Kahve falında timsah resmi görmek

Kahve falında timsah resmi görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah resmi gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında timsah resmi görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahı suda görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında timsah yavrusu yemek projenin gerçekleştirileceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yediğini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde timsahlar görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsah yemek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, ticaret ehli kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde timsah görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında insanı timsah olarak görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir