AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah olmak

Kahve falında timsah olmak

Kahve falında timsah olmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, yeni bir semte taşınılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında timsah olmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında timsah kavga etmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah derisi yüzmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş timsah görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında yavru timsah görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş timsah görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir