AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş timsah görmek

Kahve falında ölmüş timsah görmek

Kahve falında ölmüş timsah görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, düşünmeden hareket edeceğine, sorunlarını teker teker aşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş timsah gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Kahve falında timsahın üstüne binmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahın uçtuğunu görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü timsah görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahla boğuşmak çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek şükrederek yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında timsah ve yılan görmek ana baba dualarının alınacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında timsah sürüsü görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir