AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, keyfin bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı bağlı timsah gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında ağzı bağlı timsah görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının bağlandığını görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı bağlı köpek görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağ yaprağı toplamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bağdan yaprak toplamak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin bağlandığını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, bazı radikal kararlar alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir