AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah kavga etmek

Kahve falında timsah kavga etmek

Kahve falında timsah kavga etmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah kavga etmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Kahve falında timsah kavga etmek başarı elde edeceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahtan kurtulmak barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsah tutmak işlerin hafifleyeceğine, düşmanından uzak olacağına delalettir.

Kahve falında timsah beslediğini görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah eti görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahla dövüşmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında timsahla yüzmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir