AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahı öldürmek

Kahve falında timsahı öldürmek

Kahve falında timsahı öldürmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında timsahı öldürmek gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Kahve falında timsah öldürdüğünü görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işarettir.

Kahve falında timsahın öldüğünü görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah öldürmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına inanılır.

Kahve falında timsah tarafından öldürülmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, tartışmaların sonlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında yavru timsah öldürmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak ticarette başarılı olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil timsah öldürmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir