AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah kovalaması görmek

Kahve falında timsah kovalaması görmek

Kahve falında timsah kovalaması görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında timsah kovalaması gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında timsah kovalaması görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah tarafından kovalanmak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında timsah tarafından kovalandığını görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında timsaha taş atmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahın üstüne binmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine inanılır.

Kahve falında sarı timsah görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında suda timsah öldürmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir