AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı timsah görmek

Kahve falında sarı timsah görmek

Kahve falında sarı timsah görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, işlerini yoluna sokacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, çok kötü hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı timsah gördüyseniz:

  • Toplumsal itibar çabası içersinde olabilirsiniz.

Kahve falında sarı timsah görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında timsaha sarılmak para sıkıntısı çekeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında timsaha yem vermek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Kahve falında timsaha taş atmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir timsah görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine yorulur.

Kahve falında çok timsah görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında timsaha basmak yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında timsahın üstüne basmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir