AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve timsah görmek

Kahve falında deniz ve timsah görmek

Kahve falında deniz ve timsah görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve timsah gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Kahve falında denizde timsah görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Kahve falında deniz ve timsah görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz içinde timsah görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden timsah çıktığını görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzen timsah görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında denizin içinde timsah görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde timsahlar görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir