AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsaha yem vermek

Kahve falında timsaha yem vermek

Kahve falında timsaha yem vermek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Kahve falında timsaha yem vermek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda kazanan taraf olabileceğiniz şekilde geliştirmelisiniz.

Kahve falında timsaha yem vermek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında timsaha yem olmak iş yeri sahibi olacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında civciv yemi görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pasta görüp yememek işlerden hayır gelmeyeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında tavuk yem vermek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemlik görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayvana yem vermek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında balık yemeye gitmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir