AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah saldırısı görmek

Kahve falında timsah saldırısı görmek

Kahve falında timsah saldırısı görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında timsah saldırısı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında timsah saldırısı görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında timsah saldırısına uğramak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balina saldırısı görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından saldırıya uğramak kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi hayvan saldırısına uğramak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanların saldırısına uğramak hayırlı kapıların açılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin saldırısına uğramak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kazancın düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir