AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu su bardağı görmek

Kahve falında dolu su bardağı görmek

Kahve falında dolu su bardağı görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, en küçük sorunda parlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında dolu su bardağı gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında içi su dolu bardak görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu bardak kırmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolu su bardağı görmek sonunda maddi zarara gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu bardak görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çay dolu bardak görmek büyük kazanç elde edeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında süt dolu bardak görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işaret eder.

Kahve falında dolu bardak görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalet eder.

Kahve falında içi çay dolu bardak görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, hastalıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir