AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu kayık görmek

Kahve falında su dolu kayık görmek

Kahve falında su dolu kayık görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına inanılır.

Kahve falında su dolu kayık gördüyseniz:

  • Yoksa daha sonra hatanızdan geri dönme şansınız kalmayabilir.

Kahve falında su dolu kayık görmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında mavi kayık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa yorulmaktadır.

Kahve falında balıkçı kayığı görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayık binmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kayığa binmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında boş kayık görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde kayık görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gölde kayıkla gezmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir