AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük timsahlar görmek

Kahve falında küçük timsahlar görmek

Kahve falında küçük timsahlar görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bundan da son derece mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında küçük timsahlar gördüyseniz:

  • Sürekli iş odaklı olmanız bazı kişilerin size olan ilgisini azaltabilir.

Kahve falında küçük timsah görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük timsahlar görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah ısırması görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında timsah tarafından ısırılmak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Kahve falında timsah üzerinde yürümek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ev içinde timsah görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında minik timsah görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında timsahı suda görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir