AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla timsah görmek

Kahve falında birden fazla timsah görmek

Kahve falında birden fazla timsah görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok kolay bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla timsah gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Kahve falında birden fazla timsah görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla makas görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, rahat bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla meyve görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kedi yavrusu görmek can sıkıcı haberler almaya, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla sigara içmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna rivayet eder.

Kahve falında birden fazla gelinlik giymek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir