AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ölüsü görmek

Kahve falında timsah ölüsü görmek

Kahve falında timsah ölüsü görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında timsah ölüsü gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında timsah ölüsü görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntının günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında ölü timsah görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahla yüzmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, önünün açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın eve girdiğini görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde timsah görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında timsahı suya atmak çok büyük destek vereceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret eder.

Kahve falında büyük timsah görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında timsahın yüzdüğünü görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir