AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük timsah görmek

Kahve falında büyük timsah görmek

Kahve falında büyük timsah görmek sorunların biteceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük timsah gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Kahve falında büyük bir timsah görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük timsah görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında birçok timsah görmek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında timsahın doğurduğunu görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, borçlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahı görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde timsah görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında timsah iskeleti görmek yüksek diploma alacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir