AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok timsah görmek

Kahve falında çok timsah görmek

Kahve falında çok timsah görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine inanılır.

Kahve falında çok timsah gördüyseniz:

  • Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında konuşan timsah görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında timsah öldürmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahın üstüne basmak hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında timsaha taş atmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Kahve falında timsah eti yemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda timsah öldürmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir