AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki taşlamak

Kahve falında tilki taşlamak

Kahve falında tilki taşlamak çok büyük kısmetler kazanacağına, isteklerini yerine geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulur.

Kahve falında tilki taşlamak gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında tilki taşlamak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşman taşlamak yeni bir makama sahip olunacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kedi taşlamak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, onların kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanı taşlamak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini taşlamak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuzu taşlamak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak kazancın daha da arttırılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini taşlamak yarasını saracağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir