AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini taşlamak

Kahve falında kardeşini taşlamak

Kahve falında kardeşini taşlamak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini taşlamak gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında kardeşini taşlamak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabede şeytan taşlamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi taşlamak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam taşlamak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytan taşlamak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında birilerini taşladığını görmek önünün açılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında inek taşlamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir