AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini taşlamak

Kahve falında eşini taşlamak

Kahve falında eşini taşlamak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında eşini taşlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında eşini taşlamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü taşlamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek taşlamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında karga taşlamak sevinç ve sürura, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın taşlamak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi taşlamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam taşlamak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir