AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi taşlamak

Kahve falında kedi taşlamak

Kahve falında kedi taşlamak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi taşlamak gördüyseniz:

  • Modası geçmiş yöntemleri gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kedi taşlamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi taşlamak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi taşlamak amacına ulaşacağına, hayırlı kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında birilerini taşlamak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek taşladığını görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan taşlamak kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanı taşlamak kafasına koyduğuna ulaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü taşlamak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gün sayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir