AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşman taşlamak

Kahve falında düşman taşlamak

Kahve falında düşman taşlamak sonradan da çok üzüleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşman taşlamak gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Kahve falında düşman taşlamak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanı taşlamak ortaklarla aranın bozulacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Kahve falında çakal taşlamak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayıyı taşlamak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında fare taşlamak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet eder.

Kahve falında it taşlamak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında armut taşlamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü taşlamak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir