AnaSayfa / Genel / Kahve falında domuzu taşlamak

Kahve falında domuzu taşlamak

Kahve falında domuzu taşlamak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, kafasını toparlayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında domuzu taşlamak gördüyseniz:

  • Yakın bir akrabanız kötü bir duruma düşebilir.

Kahve falında domuzu taşlamak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz taşlamak öz güveninin yerine geleceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanı taşlamak bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ayı taşlamak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın taşlamak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını taşlamak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında it taşlamak borçluysa borcunu ödeyeceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına inanılır.

Kahve falında kara kedi taşlamak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir