AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı taşlamak

Kahve falında bir insanı taşlamak

Kahve falında bir insanı taşlamak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, parasız kalacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında bir insanı taşlamak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınızın ya da ilişkilerinizin karınca adımlarıyla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında insanları taşlamak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında insanı taşlamak ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı taşlamak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan taşlamak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Kahve falında balık taşlamak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşlamak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç taşlamak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir