AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa taşlamak

Kahve falında kaplumbağa taşlamak

Kahve falında kaplumbağa taşlamak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, saygınlık kazanacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, yalan söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak gördüyseniz:

  • Hayatınızda heyecana ihtiyaç var.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak bir akrabadan hata görüleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında köpeği taşlamak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç taşlamak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşlamak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz taşlamak işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı taşlamak bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında birini taşladığını görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, önünün açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında insan taşlamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir