AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki kürkü görmek

Kahve falında tilki kürkü görmek

Kahve falında tilki kürkü görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilki kürkü gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirecek potansiyel söz konusu, yeteneklerinizi göstermelisiniz.

Kahve falında tilki kürkü giymek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine işaret eder.

Kahve falında tilki kürkü görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kürk giymek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürklü manto giymek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, geçim derdinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kürk giymiş kadın görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kürk görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yeni bir hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi kürk görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında kürk satmak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir