AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk giymiş kadın görmek

Kahve falında kürk giymiş kadın görmek

Kahve falında kürk giymiş kadın görmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, çok yorulacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kürk giymiş kadın gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında kürk giymiş kadın görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok daha fazla adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürk yelek görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürk ceket giymek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kürk görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürklü şapka görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında samur kürk görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında tilki kürkü giymek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir