AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürk satmak

Kahve falında kürk satmak

Kahve falında kürk satmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, koltuğunun yükseleceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürk satmak gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Kahve falında kürk satmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürk giydiğini görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürk almak endişelerinin yerini umudun alacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi kürkü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilki kürkü görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürk ceket giymek yeni bir haneye sahip olunacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kürklü şapka görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı kürkü görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir