AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi kürk görmek

Kahve falında kahverengi kürk görmek

Kahve falında kahverengi kürk görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, iyi halinin kalmayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi kürk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hareketleriyle kendi kendilerini sabote edebilirler.

Kahve falında kahverengi kürk görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına alamet eder.

Kahve falında kürk giydiğini görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına yorulur.

Kahve falında vizon kürk giymek korkularının yok olacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı kürk giymek büyük bir parasızlık yaşanacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında kürk manto giymek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kürk giydiğini görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, mal kaybına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tilki kürkü giymek bunun için sabırsızlanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında kürk giymiş kadın görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir