AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kürk görmek

Kahve falında siyah kürk görmek

Kahve falında siyah kürk görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah kürk gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Kahve falında siyah kürk giymek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kürk giydiğini görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kürk görmek gönül yaralarının iyileşeceği, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kürk görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında tilki kürkü giymek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kürk giymek işlerin başına geçeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine inanılır.

Kahve falında vizon kürk görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, büyük bir adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir