AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıka basa tatlı yemek

Kahve falında tıka basa tatlı yemek

Kahve falında tıka basa tatlı yemek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tıka basa tatlı yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişisel değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tıka basa tatlı yemek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına inanılır.

Kahve falında tıka basa yemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baska birini görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, esenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında basini yaslamak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baskasina para vermek önün açılacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir