AnaSayfa / Genel / Kahve falında babası tarafından vurulmak

Kahve falında babası tarafından vurulmak

Kahve falında babası tarafından vurulmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, her daim Allah yolunda olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babası tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında baba tarafından silahla vurulmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babası tarafından vurulmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babası tarafından silahla vurulmak işini büyüteceğine, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında baba tarafından vurulmak getirisi çok olan işler yapacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işarettir.

Kahve falında başkası tarafından vurulmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından vurulmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında asker tarafından vurulmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında eşi tarafından vurulmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir