AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından vurulmak

Kahve falında başkası tarafından vurulmak

Kahve falında başkası tarafından vurulmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bereketli bir döneme girileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da diğer sevdiğiniz kimseler için bazı fedakarlıkları göze almanız mümkündür.

Kahve falında asker tarafından vurulduğunu görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, verilen emeklerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında kardeş tarafından vurulmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sağ tarafından vurulmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, daha fazla yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında baba tarafından vurulmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında polisler tarafından vurulmak her zaman hak ettiğini alacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından vurulduğunu görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında terörist tarafından vurulduğunu görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir